Івано-Франківськ

У франківській школі впроваджують електронну реєстрацію (ФОТО)

Цього дня міський голова Івано-Франківська відвідав ДНЗ №6 “Колобок” санаторного типу та школу-садок ім. Софії Русової.

pp 1800

Традиційно в «освітню середу» Руслан Марцінків разом із заступницею Вікторією Дротянкою та депутатами міської ради Тетяною Квасною та Олегом Андрухівим завітали до двох освітніх закладів.

Про це йдеться на сайті міського голови, пише ПІК.

«Колобок» на Тарнавського зазнав суттєвих змін. Там повністю замінена система опалення за програмою НЕФКО, а також зроблений ремонт в групах.

pp 1797

«У садочку є 5 груп, де навчаються понад 100 дітей. Заклад спрямований на оздоровлення дітей: фітбол-гімнастика, здорова спина, кольорова та пісочна терапія. В цьому році з’явилося нове опалення. І нарешті в групах стало тепліше. Діти та батьки дуже задоволені», – говорить виконуюча обов’язків завідувачки ДНЗ “Колобок” Ольга Койдик.

Також вона додала, що групи в садочку отримали нове освітлення на умовах співфінансування, а у дві групи закупили меблі.

pp 1815

Відвідали також школу-садок ім. Софії Русової на Василіянок. Там триває підготовка до електронної реєстрації майбутніх першокласників. Також у цьому закладі облаштована інклюзивна ресурсна кімната для зручного та якісно-результативного навчання дітей.

«Незабаром у всіх школах запровадимо електронну реєстрацію першокласників. Що це нам дає? Система розташована на сайті «Вloqly». Ця система є швидкою та зручною. Кожен із батьків зможуть навіть з телефону зайти та зареєструвати свою дитину в перший клас. Після реєстрації необхідно впродовж 10 днів подати всі необхідні документи в школу, де навчатиметься дитина», – розповідає заступниця міського голови Вікторія Дротянко.

pp 1796

Директорка школи-садка ім. Софії Русової Тетяна Хрептик запевнила, що до реєстрації електронних заявок готується на повну та з нетерпінням чекає майбутніх першокласників.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що такі регулярні відвідини закладів освіти допомагають безпосередньо ознайомитися із ситуацією в школі чи садку.

«Сьогодні ми перевірили як працює нова система опалення у ДНЗ на Тарнавського. Тут вдалося зробити дуже багато. А школа-садок ім. Софії Русової – один із перших закладів, що зголосився та розпочав підготовку до електронної реєстрації», – резюмував міський голова.

pp 1780

pp 1763

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено