Івано-Франківськ

У франківському аеропорті вшанували захисників Донецького летовища (ФОТО)

В аеропорту Івано-Франківська представники військового оркестру 44 окрема артилерійська бригада з Тернополя виконали музичну композицію "Шана".

На изображении может находиться: 1 человек, играет на музыкальном инструменте, стоит, на сцене, часть тела крупным планом и на улице

Акція присвячена шостій річниці 242-х денної героїчної оборони Міжнародного аеропорту “Донецьк”, який в новітній історії України став символом мужності, незламності та професіоналізму українських воїнів – кіборгів.

Про це повідомляє Івано-Франківський ОТЦК та СП в г. Івано-Франківськ, пише ПІК.

На изображении может находиться: 1 человек, играет на музыкальном инструменте, стоит, часть тела крупным планом и на улице

“Всеукраїнська акція відбулася в аеропортах та інших місцях масового скупчення людей ще у восьми обласних центрах: Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Харків та Чернігів”, – йдеться в повідомленні.

16 січня Україна відзначала День пам’яті захисників Донецького аеропорту. Оборона аеропорту тривала 242 дні – з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року, і закінчилася після повної руйнації старого та нового терміналів аеропорту.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, шляпа и на улице

Захищаючи Донецький аеропорт, загинули понад 200 українських захисників, поранено понад 500. Багатьох із них відзначено державними нагородами, деяких – посмертно.

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещении

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено