Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 25 – 31 січня

Левам астрологи радять бути обережними в любові, а Скорпіонам - не планувати на цей тиждень перельоти, далекі поїздки, спортивні змагання.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled 3

Ваш гороскоп на тиждень з 25 до 31 січня використовуйте як орієнтир у повсякденних справах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Протягом тижня виникатимуть несподівані непорозуміння і неприємні зміни на роботі. Сильна нервозність і дратівливість призводитимуть до перезбудження нервової системи і порушень ритму серцевої діяльності.

Однак,  подібні проблеми виникають тільки у тих, хто прагне до свободи дій будь-якою ціною, але заперечує відповідальність за свої вчинки. Ті, хто здатний контролювати свої емоційні стани, зможуть уникнути багатьох неприємностей.

  • ТІЛЕЦЬ

Період емоційної напруженості. Може назріти необхідність розриву старих відносин і побудови нових. Це критичний період для застійних відносин – якщо проблема є, то події цього тижня поставлять крапку.

Активізуються питання аліментів або спадщини, а також майнові або фінансові справи. З’являться можливості для кар’єрного зростання. Вдалий період для розв’язання юридичних питань, тривалих відряджень і подорожей.

  • БЛИЗНЮКИ

Може проявитися інтерес до таємних наук, досліджень, при цьому, можливі безпідставні тривоги, сильні переживання, страхи, якщо у вас є що приховувати. Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження.

З’являється схильність гостро сприймати будь-які неприємності або проблеми – свої або близьких людей, кидатися з крайності в крайність, в спробі знайти вихід з положення. Тільки це створює ще більшу напруженість. Контролюйте себе.

  • РАК

Повний місяць може впливати на будь-які взаємини, в які ви залучені. Ви відчуєте, чи існуючі відносини емоційно задовольняють вас, чи настав час їх завершити?

На роботі неспокійно, але вам удасться заручитися підтримкою впливових персон, запустити грандіозні проєкти і пристойно заробити. Вдалий час, щоб познайомитися з потрібними людьми і домогтися вигідної співпраці. Ділові партнери будуть готові йти назустріч.

  • ЛЕВ

Насичений подіями тиждень сприяє активності, прояву творчих здібностей, а також завершенню деяких важливих для вас питань.

Якщо ви вже залучені в любовні взаємини, ваші почуття будуть дуже інтенсівними. Ви більш схильні до емоційного вираження, і тому буде важко приховати те, що ви відчуваєте. Особливо складно зберегти взаємини в таємниці. Все таємне стає явним, особливо в любові, якщо є, що приховувати, будьте обережні.

  • ДІВА

Цей тиждень для вас – період самоствердження, у вас з’являться можливості відстояти свою точку зору і зміцнити свою життєву позицію. Вже існуючі союзи і спільні підприємства відчують приплив нової енергії і ентузіазм партнерських відносин.

Взаємини на всіх рівнях стануть більш інтенсивними. Прискорений ритм і збільшення обсягу інформації, можуть викликати погіршення самопочуття.

  • ТЕРЕЗИ

Обставини поточного тижня сприяють завершенню будь-якої колективної роботи, але може пропасти інтерес до якоїсь групи людей, захочеться закінчити будь-які соціальні взаємини. У той же час з’явиться можливість знайти однодумців і досягти цілей, поклавши на себе додаткову відповідальність і обов’язки.

Може з’явитися робота в Інтернеті, якийсь мережевий бізнес, або закінчення однієї справи і початок іншої. Це хороша можливість продемонструвати свою роботу, отримати фінансову винагороду у своїй професійній діяльності.

  • СКОРПІОН

Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Можливі збитки через поспішних дій, ризикуєте втратити гроші або джерело заробітку. Краще не планувати на цей період перельоти, далекі поїздки, спортивні змагання.

Зведіть до мінімуму ймовірність конфліктних ситуацій, по можливості, не сідайте за кермо. Ваше бажання в обов’язковому порядку поліпшити своє становище, не дасть результатів протягом цього тижня.

  • СТРІЛЕЦЬ

У вас з’являється безліч справ, що не терплять зволікання. Кількість зустрічей і контактів в цей час значно зростає. Гарний час для вирішення юридичних питань, оформлення документів та інших важливих паперів.

Активізуються теми освіти, підвищення кваліфікації, розширення світогляду. Центром уваги будуть далекі подорожі або тема реалізації духовної сфери життя. Постане питання завершення відносин із зарубіжними партнерами або їх перехід на новий рівень.

  • КОЗЕРІГ

Події тижня можуть торкнутися теми спільних фінансів, спадщини, трансформаційних процесів, а також питань, пов’язаних з кризами і небезпеками, в тому числі, з хірургією.

Можливо, вам захочеться переглянути або об’єднати фінансовий капітал, зробити велику покупку, це стосується сфери і ділових, і сімейних відносин. Невдалий час, щоб брати в борг, оформляти іпотеку. Також, може бути завершення якоїсь ситуації, пов’язаної з грошима, яка занадто довго не могла вирішитися.

  • ВОДОЛІЙ

Активізується сфера ділових і любовних взаємин. З’являється бажання самоствердитися, випробувати себе і свої сили, зайняти домінуюче становище, бути головною дійовою особою в будь-якій ситуації.

Якщо ви хочете скористатися перевагами позитивного потенціалу цього періоду, продемонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше, проявляйте великодушність стосовно оточуючих. Це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження.

  • РИБИ

Цей період може дати вам сили позбутися від шкідливих звичок і всього, що заважає вашому здоров’ю. Вдалий час для зміни режиму харчування, врегулювання періодів сну і відпочинку.

Інші люди практично завжди неправильно розуміють вас, тому завершення місяця може бути складним. Розвиток своїх творчих здібностей допоможе уникнути депресії і дозволить зрозуміти себе на найглибших рівнях. Можливо, розкриються якісь секрети партнера або конкурента, відбувається переосмислення і ясність відносин.

Ваш гороскоп на тиждень може допомогти у запобіганні негативних ситуацій та небажаних кроків.

Читайте також:

Яким буде карантин в Україні з 25 січня – пояснив Шмигаль: список заборон

Прикарпаття в понеділок буде потерпати від хуртовин та ожеледиці

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено