Івано-Франківськ

Міжнародний день митників: що кажуть про них франківці (ВІДЕО)

Сьогодні, 26 січня - Міжнародний день митника.

Щорічне свято було засноване у 1983 році. Для довідки: на даний час шановна Всесвітня митна організація об’єднує у своєму складі вже близько 170-ти держав.

Вже протягом багатьох років митники всього світу кожного 26 січня відзначають своє професійне свято – Міжнародний День митника.

Державна митна служба будь-якої країни є невід’ємним елементом контролю і управління порядком переміщення всіляких вантажів через державний кордон. У її функції входить цілком певний перелік повноважень і суворий розпорядок, що дозволяє зробити її роботу найбільш ефективною і корисною суспільству, якому вона покликана служити.

У митних органів багата історія, що налічує сотні років і об’єднує ряд усталених традицій, які притаманні саме специфіці, властивої їхній роботі. Про цю службу розповідають безліч історій, в її практиці було не мало курйозних, відверто смішних і навіть легендарних ситуацій. Про неї пишуть художні твори, знімають кіно і цілі серіали.

Журналісти ПІК запитали у франківців та гостей міста чи мали вони колись справу з митниками й що вони їм би побажали в роботі з нагоди свята.

Ми також вітаємо митників із професійним святом. А ви розповідайте у коментарях свої історії, що пов’язані з митниками.
Дивіться також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено