Івано-Франківськ

Акція протесту у Франківську: вимагають газ для населення по 4 гривні за куб і пояснюють чому (ФОТО)

Мітингувальники погрожують походом на Київ, якщо регіональна влада не дослухаться до їхніх вимог.

P1310907 scaled

P1310859 scaled

P1310826 scaled

P1310866 scaled

У Франківську вимогають переглянути ціни на газ для населення навіть після того, як уряд пішов на поблажки. Щоб озвучити свої вимоги, люди зібралися сьогодні на акцію протесту під егідою ГО Комітет підприємців міста Івано-Франківська, повідомляє ПІК.

“Ми вимагаємо, щоб газ українцям надавали за собівартістю. Тому що ми, згідно ст. 13 Конституції України, є власниками надр. І все,  що видобувається з надр – це народне майно, наше багатство. Люди мають платити тільки за його вибодуток та розумну ціну за транспортування. Ми вже передавали свої розрахунки голові  Івано-Франківської ОДА, щоб він направив їх Президентові, Верховній Раді, Кабінет міністрів України. Так ось, ціна на газ має бути максимум 4 гривні  та 60 копійок за кіловат електроенергії без жодних лімітів”, – прокоментував вимоги мітингувальників Ігор Митник, голова громадської організації Комітет підприємців міста Івано-Франківська.

До слова, цього разу акція проходила перед Івано-Франківською міською радою. Однак до людей вийшов радник голови Івано-Франківської ОДА Дмитро Жмайло.  Щоправда, учасники протестного заходу зустріли його нетолерантно.

P1310894 scaled

“Якщо вимоги, які ми вже передавали голові ОДА не будуть виконані,  треба збиратися в автобуси та їхати на Київ. А ще краще – підемо пішки, якщо нас тут не почують”, – звучали вигуки від людей.

Читайте також:

Українців не штрафуватимуть за прострочення оплати “комуналки” за січень

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено