Івано-Франківськ

У Болехові відзначили 150-ліття храму Успіння святої Анни (ФОТО)

У неділю, 31 січня Митрополит Франківськ Володимир Війтишин відвідав парафію Успіння святої Анни у Болехові.

У Болехові вчора відбулася урочиста подія – 150-ліття від дня освячення місцевого храму. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

У Болехові вчора відбулася урочиста подія - 150-ліття від дня освячення місцевого храму.

На початку спільної молитви, Митрополит Володимир здійснив чин освячення нового престолу, який спеціально до ювілею поставили в храмі. Освятивши жертовник, Владика розпочав Архієрейську Божественну Літургію. В часі проповіді, він звернувся до присутніх у храмі, роздумуючи над євангельським уривком 30-ї неділі після Зіслання Святого Духа, в якому йшлося про юнака, який шукав Царства Небесного.

“Багато людей думає, що бути християнином – означає бути просто хорошою людиною, але Євангеліє сьогодні підкреслює нам, що християнство вимагає від нас дещо більшого. Цей юнак, очевидно, був доброю людиною, однак справжній християнин той, який завжди йде слідом за Христом”, – наголосив Владика.

Після завершення спільної молитви Митрополит Володимир привітав громаду з їхнім святом. В особливий спосіб Владика подякував парафіянам, які ревно доглядають за красою Божого храму та посприяли у виготовленні нового престолу.

Завершилися урочистості спільною молитвою за всіх героїв та виконанням гімну “Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!”.

У Болехові вчора відбулася урочиста подія - 150-ліття від дня освячення місцевого храму. У Болехові вчора відбулася урочиста подія - 150-ліття від дня освячення місцевого храму. У Болехові вчора відбулася урочиста подія - 150-ліття від дня освячення місцевого храму. У Болехові вчора відбулася урочиста подія - 150-ліття від дня освячення місцевого храму.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено