Івано-Франківськ

У Болехові ввели посади “прибиральника службових приміщень” і “опалювача” в 5 старостинських округах (ФОТО)

Вчора, 26 січня відбулося чергове пленарне засідання міської ради.

У Болехові участь у сесії взяли 24 депутати, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости та громадськість краю. Про це йдеться на сайті Болехівської міської ради, пише ПІК.

У Болехові участь у сесії взяли 24 депутати У Болехові участь у сесії взяли 24 депутати

Зокрема, на сесії погодили зміни у структурі комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медичної допомоги” Болехівської міської ради, а саме виключили ФАП села Підбереж зі складу приписних дільниць Болехівської міської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

 На пленарному засіданні затвердили Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Болехівської міської ради.

А також у зв’язку з реорганізацією сільських рад шляхом приєднання до Болехівської міської ради введено посаду “прибиральник службових приміщень” в кількості 2,5 штатних одиниць (по 0,5 штатних одиниць у Козаківському, Поляницькому, Тисівському, Гузіївському та Міжрічанському старостинських округах) та посаду “опалювач” в кількості 2 штатні одиниці (у Козаківському та Тисівському старостинських округах).

 Крім того депутати ухвалили  проєкт рішення про організацію фінансово-бухгалтерської роботи в період реорганізації сільських рад шляхом приєднання.

У Болехові участь у сесії взяли 24 депутати

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено