Івано-Франківськ

У Болехові люди прийшли до міського голови з проблемними питаннями (ФОТО)

Найбільше жителів міста турбує підвищення тарифів на комунальні послуги.

У Болехові  21 січня під час зустрічі з очільником міста Іваном Яциним, містяни порушували питання необхідності зниження ціни на газ для населення, висловлювали невдоволення рахунками за транспортування газу до домашніх господарств трубами, розташованими на землі, яка належить громаді міста. Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

У Болехові люди прийшли до міського голови.

“Окрім цього громадяни переконані, що якісні показники та тиск газу у системі, яка надходить до домогосподарств, не відповідають вимогам нормативних документів. Жителі вулиці Лисовицької також звернули увагу, що під час заміни мереж управлінням газового господарства вздовж дороги зруйновано дорожнє покриття та тротуар”, – йдеться у повідомленні.

Мер Болехова у свою чергу зазначив, що місцева влада вже надіслала звернення проти підвищення тарифів до Президента України Володимира Зеленського, прем’єру Денису Шмигалю та іншим уповноваженим особам у даному питанні.

У Болехові люди прийшли до міського голови з проблемними питаннями (ФОТО) У Болехові люди прийшли до міського голови.

Також на прохання учасників зустрічі, міський голова Іван Яцинин погодився запросити на зустріч з громадою начальника Долинського відділення АТ “Івано-Франківськгаз” Івана Парахоняка для отримання громадою вичерпних відповідей на ряд запитань.

До слова,  з метою дотримання вимог, спрямованих на запобігання виникнення і поширення COVID-19 вирішили створити ініціативну групу у складі 5 людей, які представлятимуть інтереси громади під час зустрічі та обговорень. Відразу ж серед присутніх обрали членів ініціативної групи, яких буде повідомлено про час та місце зустрічі з громадою.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено