Івано-Франківськ

На Городенківщині працювала робоча група Коломийської РДА (ФОТО)

Сьогодні, 2 лютого в Городенці побували з робочими питаннями представники Коломийської райдержадміністрації.

На Городенківщині обговорили важливі питання, що стосуються реорганізації Городенківської, Снятинської районних державних адміністрацій шляхом їх приєднання до Коломийської районної державної адміністрації. Про це йдеться на сайті Коломийської РДА, пише ПІК.

На Городенківщині обговорили важливі питання, що стосуються реорганізації

Зокрема, заслухано керівництво Городенківської райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів, установ та організацій, засновниками яких є райдержадміністрація про хід виконання плану заходів з ліквідації підрозділів, підготовки документів в архів, проведення інвентаризації тощо.

Додатково розглянуто питання щодо невиплати зарплати за січень 2021 року працівникам районного центру соціального обслуговування  та культури. Після чого відбулася зустріч з керівниками територіальних  підрозділів центральних органів влади щодо забезпечення тісної співпраці та взаємодії.

На Городенківщині обговорили важливі питання, що стосуються реорганізації

На завершення голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков провів робочу зустріч з головою Городенківської міської ради Богданом Кобилянським та відвідав Чернелицьку територіальну громаду, де обговорив проблемні питання пов’язані з реорганізацією на робочій нараді за участю голови селищної ради Івана Скрип’юка.

За результатами робочого візиту головою Коломийської РДА дав відповідні доручення. Які саме доручення та що вирішили розглянувши вище перелічені питання наразі не повідомляють…

На Городенківщині обговорили важливі питання, що стосуються реорганізації

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено