Івано-Франківськ

“Протигази, магнітний компас та акордеон” – прикарпатця затримали на кордоні з забороненими речима

Серед коробок та валіз знайдено інші предмети, що можуть мати культурно-історичну цінність.

Вночі 31 січня прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками виявили товари та предмети, заборонені до переміщення через державний кордон.

Про це повідомляє РАІ, пише ПІК.news 20210201 105734 1612169854 scaledІніціатива щодо додаткової перевірки мікроавтобуса «Мерседес», яким їхав через пункт пропуску «Порубне» до сусідньої Румунії 27-річний прикарпатець, надійшла від охоронців кордону. Під час огляду авто, у вантажному відділенні, прикордонники виявили магнітний компас «КТ-М1м» 1955 р.в., секстант «СНО-М» 1971 р.в., шість протигазів з різними складовими.

Вказані речі можуть підпадати під дію ЗУ «Про державний контроль за міжнародними передачами товарів військового призначення та подвійного використання».

Крім того, серед коробок та валіз знайдено інші предмети, що можуть мати культурно-історичну цінність, а саме:  акордеон «FIROTТI» в дерев’яному футлярі та фотоапарат «Фотокор-1» з шістьма касетами.

За даним фактом представниками митниці складено протокол про порушення митних правил за  ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено