Івано-Франківськ

Канали Медведчука фінансуються з компанії на окупованих територіях

"Торговый дом "Донские угли", яке веде свою діяльність в ОРЛО, фінансує телеканали Віктора Медведчука "112", "ZIK" і "NewsOne".

Канали Медведчука частково фінансуються за рахунок компаній в ОРЛО(відділених районів Донецької та Луганської областей), пише Українська Правда.

Канали Медведчука частково фінансуються за рахунок компаній в ОРЛО

 Правоохоронці встановили, що кошти, отримані від здійснення протиправної діяльності посадовцями ООО  “Торговый дом “Донские угли” частково скеровуються для фінансування деструктивної діяльності телеканалів “112”, “ZIK” і “NewsOne”, які здійснюють системну діяльність, спрямовану на реалізацію вигідних Росії наративів у контексті легалізації військової агресії на сході України та легітимізації окупації Криму, а також на дискредитацію внутрішньої та міжнародної політики України.

Правоохоронці також підозрюють, що представники “Донских углей” разом з ДП “Торговий дім “Східний Енерго-Альянс”, “Міністерством доходів і зборів ЛНР” та іншими незаконними утвореннями створили злочинний механізм придбання кам’яного вугілля, видобутого на окупованих територіях Луганщини.

Цікаво,  що куратором ““Донских углей” є  також кум Путіна Медведчук.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський вчора, 2 лютого ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про блокування телеканалів “112 Україна”, NewsOne, ZIK.

Крім того, мережею поширилася інформація про те, що наклали санкції на літаки Віктора Медведчука та Тараса Козака. Політики постійно користувалися ними для прямих перельотів в Росію, що, як відомо, заборонено. Наслідком санкцій є заборона для цих літаків на входження у повітряний простір України, здійснення посадок. Також їм заборонено брати пасажирів на території України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено