Івано-Франківськ

Поліція розслідує обставини ДТП, у яких травмувалися троє людей (ФОТО)

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Галичі та Рогатинському районі.

Близько 8 години ранку у місті Галичі сталась дорожньо – транспортна пригода за участі автомобілів “Hyundai Tucson” та “Citroen Jumpy”, повідомляє ПІК із посиланням на обласну поліцію.

За попередньою інформацією слідства, 24-річна водійка Hyundai Tucson, мешканка Богородчанської ТГ, здійснюючи маневр обгону транспортного засобу, виїхала на зустрічну смугу руху, де допустила зіткнення з автомобілем Citroen Jumpy, який рухався в зустрічному напрямку.

У результаті автопригоди обох водіїв з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. У них відібрано кров для перевірки стану сп’яніння.
Автопригода у селі Пуків Рогатинського району сталась близько 20 години.

Попередньо встановлено, 29-річний мешканець Львівської області, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, рухаючись в напрямку міста Тернопіль допустив наїзд на 59-річного пішохода. Останній рухався по проїжджій частині дороги у попутньому напрямку з автомобілем.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу.

Легкі тілесні ушкодження отримала 22-річна пасажирка автомобіля.

2 scaled

Водій освідчений на стан сп’яніння – тверезий.

1 1 scaled
За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено