Івано-Франківськ

Як Івано-Франківська та Донецька ОДА почали сьогодні будувати мости для співпраці (ВІДЕО)

Обидві області готові наводити не символічні переправи, а мости реальної співпраці з двостороннім рухом.

Єднати  країну та долати стереотипи – масштабна ідея національного рівня, що вже від сьогодні  перейшла в практичну  площину між Івано-Франківською та Донецькою областями. За участі міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова відбулася онлайн-зустріч, на якій  обговорили старт проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці», повідомляє ПІК.

В обговоренні проєкту брали участь голови Івано-Франківської та Донецької ОДА – Андрій Бойчук і Павло Кириленко, керівники профільних департаментів ОДА, представники від Агентства USAID та від бенефеціара проєкту.

Як уже писала ПІК, журналісти, які наживо спостерігали за подією у залі засідань Івано-Франківської ОДА, відзначають щирість спілкування з обидвох сторін, готовність наводити не символічні переправи, а мости реальної співпраці з двостороннім рухом.

Нагадаємо, що об’єднавчу концепцію проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці» – розробила Громадська організація «Прикарпатська інформаційна корпорація» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку  (USAID).

Про сьогоднішнє обговорення цієї доброї справи дивіться у ВІДЕО.

Читайте також:

Івано-Франківська та Донецька ОДА будують мости для співпраці (ФОТО)

SkyUp анонсував нові маршрути в Європу, зокрема, зі Львова

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено