Івано-Франківськ

“Українці – не кролики”: Зеленський спростував закупівлю російської вакцини

За словами глави держави, інформація про закупівлю російської вакцини Україною є фейком.

“Українці – не кролики”: Президент Володимир Зеленський обіцяє вакцинуватися одним із перших, разом із військовими, проте не російською вакциною. Про це Зеленський повідомив на всеукраїнському форумі “Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді”, пише Главком.

Президент Володимир Зеленський обіцяє вакцинуватися одним з перших, але не російською вакциною - «Українці – не кролики». Зеленський заперечив закупівлі російської вакцини

“Громадяни України – не кролики – на них експериментувати ми не будемо. Ніякої офіційної інформації про те, що «Супутник V» є ефективним і дає захист 95% не існує. Це “фейк ньюз”, і всі вже розуміють, що це інформаційна гібридна війна”, – сказав Президент України.

Він також додав, що Україна буде закуповувати вакцини від чотирьох виробників – Pfizer, AstraZeneca, Sinovac та Novavax. Володимир Зеленський випробує на собі вакцину Pfizer.

“Я обов’язково буду вакцинуватися, але не у першій хвилі, яка призначена для медиків. Але я готовий у прямому ефірі, як завгодно. Це буде у першій частині, але на другому етапі. Я буду у другій хвилі, разом з військовими, як головнокомандувач. Перша хвиля буде вакцинуватися препаратом від Pfizer”, – зазначив глава держави.

Проте варто зауважити, що у ВООЗ не рекомендують вакцинувати людей, які вже перехворіли на коронавірус, а у Президент раніше вже хворів ковідом.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено