Івано-Франківськ

Коломийські рятувальники мали серйозну розмову з мешканцями села Сопів (ФОТО)

Минулого року в цьому населеному пункті виникло 7 пожеж.

WhatsApp Image 2021 02 10 at 14.56.10 1 scaled

Коломийські рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання села Сопів. Вони здійснили подвірні обходи тих верств населення, в оселях яких, згідно статистики, трапляються пожежі: багатодітні сім’ї, одинокі та перестарілі громадяни, родини, в яких зловживають алкоголем, повідомляє ДСНС Івано-Франківської області, пише ПІК.

Профілактичне відпрацювання в селі Сопів Печеніжинської ТГ провели, зокрема тому, що минулого року в даному населеному пункті виникло 7 пожеж.

“Причини пожеж були різні: від необережності під час куріння до несправності електромережі. З жителями села велися роз’яснювальні бесіди, наголошувалося на основних причинах і жахливих наслідках пожеж. Крім того рятувальниками одразу ж  вказувалося на виявлені в ході відпрацювання порушення  протипожежного стану житлових будинків та  надавалися відповідні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків”, – йдеться у повідомленні ДСНС.

До слова, працівники Коломийського МРВ УДСНС в області попрацювали сьогодні у селі Сопів спільно з депутатами сільської ради.

WhatsApp Image 2021 02 10 at 14.56.09 scaled

Під час комплексного пожежно-профілактичного відпрацювання обстежили 15 житлових будинків, а мешканцям вручили пам’ятки щодо дотримання пожежної безпеки.

Читайте також:

Стало відомо, яку частку банківських вкладів в Україні гарантовано відшкодують

Франківськ – перший в рейтингу міст DOU, де найкраще жити айтішнику

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено