Івано-Франківськ

Вже три кандидати претендують на мандат нардепа від Надвірної, Яремче та районів

Нагадаємо, на 28 березня 2021 року ЦВК призначила довибори в парламент в окрузі № 87 на Прикарпатті.

Довибори призначили, через дострокове припинення повноважень за особистою заявою Зіновія Андрійовича, обраного 21 липня 2019 року до Верховної Ради від партії «Слуга Народу», пише ПІК.

До складу 87 округу входять місто Яремче, а також Надвірнянський район, частини Богородчанського (окрім сіл Саджава, Космач, Кричка та всього що на південний захід від них) і Коломийського (Отинійська селищна рада, Струпківська, Угорницька, Виноградська та Воронівська сільські ради) районів.

Наразі відомі три кандидати у народні депутати в окрузі № 87:

  • Олександр Шевченко
  • Маруся Звіробій
  • Михайло Ноняк

Першим у нардепи від Прикарпаття, замість Зіновія Андрійовича, зареєстрували Михайла Ноняка (на фото у ЦВК)- екскерівник державної служби України з безпеки на транспорті “Укртрансбезпека». 

Народився Михайло в селі Манява Богородчанського району Івано-Франківської області. З дитинства є мешканцем Надвірної.

“… подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі 87 на проміжних виборах 28 березня 2021 року”, – написав Ноняк.

Він додав, що зробив свій вибір і готовий захищати краян.

“Годі їх принижувати милостинею з рук олігархів. Наш край має достатньо потенціалу, щоб не бути дотаційним, а громади – щоб бути економічно спроможними та заможними”,– написав пан Михайло.

144739294 727868154598683 3722753215668746244 o scaled

9 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала Олександра Шевченка кандидатом у народні депутати в окрузі № 87 (м. Надвірна, Івано-Франківська область) від партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

«Дякую за підтримку! Своїм завданням у Верховній Раді бачу розвиток місцевого самоврядування, зокрема, збільшення повноважень місцевих громад, зниження податкового тиску на підприємців та розширення соціальних програм, як-от надання субсидій на оплату комунальних послуг», – заявив Олександр Шевченко.

Результат пошуку зображень за запитом олександр шевченко

10 лютого подала документи у ЦВК – Маруся Звіробій.

Звіробій заявила журналістам, що виборча кампанія на окрузі буде складною, оскільки проти неї кинуті потужні олігархічні сили.

«Проти мене люди, у яких надто багато грошей. Я заходжу в регіон, який практично повністю скуплений Коломойським. Фактично зараз патріотичні сили будуть боротися з грошима», – говорить кандидатка.

345a3673

Вона також зауважила, що після перемоги буде працювати над розвитком свого округу

«Перші кроки, звісно, будуть для округу, тому що я вступаю як в боротьбу за державу, так і в опіку над округом. Мене, як і всю Україну, хвилює і відсутність розвитку бізнесу у західних регіонах. Тому що через це люди їдуть за кордон. Я маю певні ідею, як зробити для людей, щоб великих туристичних бізнесів було більше, а не один «Буковель» і всі працюють тільки на нього. Це несправедливо. Карпати, а особливо Яремче та Надвірна, повинні отримати новий імпульс розвитку», – вважає Маруся Звіробій.

Що ж до загальнодержавних питань, то тут відома ветеранка вважає завданням номер один боротьбу за повернення українських територій.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено