Івано-Франківськ

Вдалий день для шлюбу. Скількох пар у Франківську зареєстрували сьогодні

Астрологи цей день вважають сприятливим для весілля в тому випадку, якщо весільна урочистість – обдуманий вчинок.

Результат пошуку зображень за запитом шлюб

Сьогодні головна дзеркальна дата року – 12.02.2021, яка усіх, хто проявить бажання жити щасливо, наділяє магічними здібностями, пише ПІК.

Дату, яка однаково читається справа наліво, ще називають паліндромом або перевертнем.

Кореспондентка ПІК вирішила завітати до Івано-Франківського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану (колись – ЗАГС) та запитати, скільки франківців зареєстрували шлюбів у цей день.

Начальниця Івано-франківського міського управління юстиції Наталія Козубаш сказала:

“Сьогодні ми зареєстрували за звичною процедурою 6 пар та 4 у форматі “Шлюб за добу”, де люди можуть прийти і в той самий день розписатися. Ми додали всі пари і вийшло, що сьогодні, “у день дзеркальних чисел” у нас народилося 10 шлюбів. Очікуємо ще  3 -4 пари, але, чи вони з’являться, ще не знаємо”.

Наталія Козубаш також зазначила, що у Франківську від початку року вже є 220 нових шлюбів. Того року, станом на цей самий день було зареєстровано 242 шлюби, тобто на 22 більше.

“Я думаю, що дата на шлюб не сильно впливає. В нас можуть реєструватися і 20 пар на день.  Враховуючи, що зараз карантин, а люди все одно одружуються, то 14 шлюбів, які ми сьогодні очікуємо  – це багато”, – додає Наталія Козубаш.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено