Івано-Франківськ

На Прикарпатті зі снігових заметів визволяли хворих та медиків

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

14 лютого о 07.27 год. в с. Пробабин, Коломийського району, Городенківської міської ТГ працівники ДПРЧ-13 на автомобілі АРС-14 надали допомогу в буксируванні автомобіля ШМД, який слідував до хворої особи та застряг в сніговому заметі.

“О 10.07 год. в смт. Чернилиця, Коломийського району, Чернелицької селищної ТГ працівники ДПРЧ-13 на снігоболотоході «Богун» надали допомогу по транспортуванню хворого чоловіка до Городенківської ЦРЛ”, – йдеться в повідомленні.

О 10.36 год. в с. Прибилів, Івано-Франківського району, Тлумацької міської ТГ працівники ДПРЧ-5 на снігоболотоході «Богун» надали допомогу в транспортуванні хворої особи до Тлумацької ЦРЛ.

О 12.55 год. в с. Гринівці, Івано-Франківського району, Тлумацької міської ТГ працівники ДПРЧ-5 на автомобілі ЗІЛ-157 (КУНГ) надали допомогу працівникам ШМД в буксируванні автомобіля ШМД, який слідував до хворої особи.

“О 14.17 год. в м. Калуш, на вул. Каракая (територія інфекційної лікарні) працівниками ДПРЧ-6 надали допомогу по буксируванню автомобіля, який перевозив кисневі балони, до лікувального закладу”, – йдеться в повідомленні.

О 17.25 год. в с. Колінки, Коломийськог району,Чернилицької селищної ТГ працівники ДПРЧ-13 на снігоболотоході «Богун» доставили лікаря ШМД до хворої особи.

О 04.03 год. в с. Сокирчин, Івано-Франківського району, Олешанської сільської ТГ працівники ДПРЧ-5 на снігоболотоході «Богун» надають допомогу по транспортуванню хворої особи до лікувального закладу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено