Івано-Франківськ

На Рожнятівщині львів’янин обікрав пенсіонерів (ФОТО)

Поліцейські Івано-Франківщини впродовж години затримали зловмисника, який обікрав пенсіонерів.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

На Рожнятівщині чоловік проник до помешкання двох літніх людей, викрав гроші з помешкання і втік. Потерпіла зателефонувала до поліції. Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали крадія, а викрадені кошти вилучили. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и снег)

“Повідомлення про крадіжку з будинку надійшло до поліції 16 лютого від мешканки селища Брошнів-Осада. Виїхавши на місце події поліцейські встановили, що до помешкання невідомий проник вдень, коли власники поралися на кухні. Господиня побачила через вікно незнайомого чоловіка, який вибіг з подвір’я. Зрозумівши, що він викрав гроші, зателефонувала на «102». Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, жінка надала орієнтування на особу зловмисника”, – йдеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и снег)

Поліцейські розпочали пошуки зловмисника: прочісували прилеглу територію до місця вчинення злочину, опитували можливих свідків і переглядали, чи розміщені неподалік камери відеоспостереження.

За деякий час правоохоронці на одній із вулиць Брошнів-Осади виявили особу, що підпадала під орієнтування. Під час спілкування з поліцейськими чоловік явно нервував. При поверхневій перевірці особи поліцейські виявили ймовірні кошти. 52-річний мешканець Львівщини зізнався у скоєному.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину згідно ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідчі повідомили про підозру львів`янину, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят и в помещении)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено