Івано-Франківськ

У Брошнів-Осаді приступив до роботи новообраний голова: що побажав йому попередник (ФОТО)

На установчій сесії депутатський корпус обрав нових заступників селищного голови: Володимира Степаненка та Інну Кудлу.

p1970341 1536x1024 1 scaled

У Брошнів-Осаді відбулася установча сесія селищної ради, на якій офіційно представили новообраного голову місцевої громади Тараса Манорика, повідомляє ПІК з посиланням на сайт селищної ради.

p1970239 2048x1365 1 scaled

Також представивили новообрану депутатку селищної ради Богдану Витвицьку. Після того, як новий голова склав присягу та подякував виборцям за довіру, до присутніх звернувся його попередник – депутат обласної ради, голова бюджетної комісії та селищний голова 2017-2020 років Назарій Іванів.

p1970261 1536x1024 1 scaled

Попри те, що новий голова жорстко конкурував на виборах з рідним братом Назарія  – Романом,  пан Назарій  побажав селищному голові Тарасу Манорику успіху у подальшій роботі, щоб Брошнів-Осадська ТГ і надалі продовжувала активно розвиватися. А також пообіцяв підтримку у розвитку рідної територіальної громади.

На уствновчій сесії депутатський корпус обрав нових заступників селищного голови: Володимира Степаненка та Інну Кудлу.

До слова, серед гостей, запрошених на урочисту сесію, були, зокрема, Долинський міський голова Іван Дирів та Болехівський міський голова  Іван Яцинин.

Нагадаємо, що крайні вибори голови Брошнів-Осадської громади відбулися 24 січня у зв’язку з тим, що Назарій Іванів, якого обрали головю 25 жовтня відмовився від цієї посади.

Читайте також:

Брошнів-Осаду очолив Тарас Манорик

На Прикарпатті за хабар будуть судити голову ОТГ та його спільника (ФОТО)

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено