Івано-Франківськ

В Гошеві горіло кафе (ФОТО)

Причина виникнення пожежі встановлюється.

В Гошеві на Долинщині 20 лютого, близько 5 години ранку виникла пожежа в приміщенні кафе. Про це повідомляє Управління ДСНС в області, пише ПІК.

До місця події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №10 м. Долина та Державного пожежно-рятувального поста м. Болехів.

“Вогнем пошкоджено перекриття в паливній, коридор та покрівлю літньої тераси на загальній площі 45 м.кв. Завдяки оперативності пожежно-рятувальних підрозділів о 05:46 пожежу було локалізовано, а о 06:48 – ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.

9271 scaled 9272 scaled

До слова, за минулу добу в області трапилося 4 пожежі:

  • О 19:52 в місті Коломия на вулиці Рудика виникла пожежа в кімнаті квартири на першому поверсі двоповерхового восьмиквартирного житлового будинку. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку. Рятувальники евакуювали людину з квартири на другому поверсі та приборкали пожежу, врятувавши житловий будинок.  Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.
  • О 21:27 в місті Калуш на вулиці Стуса виникла пожежа при вході в підвальне приміщення п’ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
  • 20 лютого  о 07:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Яблуниця Поляницької територіальної громади Надвірнянського району. Як з’ясувалося, виникла пожежа в приміщенні котельні житлового будинку, на площі орієнтовно 30 м.кв. На пожежі врятовано будинок.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено