Івано-Франківськ

Принц Гаррі образив бабусю – королеву Англії: це шокувало старшого брата

Раніше у принца Гаррі відібрали почесні військові титули, в тому числі звання генерал-капітана Королівської морської піхоти Великобританії.

pic 9c6bb75a0b16fe92719d6078eb9092b4

Принц Гаррі (на фото у блакитній краватці) і та його дружина Меган Маркл (у зеленому вбранні) не просто відмовилися від обов’язків членів королівської сім’ї, а ще й привселюдно заперечили Єлизаветі II.

Принц Вільям (старший брт Гаррі) глибоко шокований і засмучений «образливою і неповажною» поведінкою Гаррі, щодо королеви Великобританії Єлизавети II, повідомляє The Sunday Times з посиланням на наближених монаршої персони, пише ПІК.

Герцога Кембриджського обурило те, що принц Гаррі і Меган Маркл не просто відмовилися від обов’язків членів королівської сім’ї. 19 лютого Букінгемський палац від імені королеви опублікував заяву про те, що пара офіційно відмовляється від монарших обов’язків, що не дозволить надалі служити суспільству.

Герцог і герцогиня Сассекському не стали мовчати і випустили свою заяву, яку поширив у Twitter автор книги «У пошуках свободи: Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім’ї» Омід Скоби.

У тексті послання подружжя спростували слова Єлизавети II про те, що неможливо служити суспільству, відмовившись від корони.

«Діяльність герцога і герцогині Сассекському за останній рік доводить той факт, що вони залишаються вірними своєму обов’язку і продовжують служити Великобританії і світу. Вони готові і далі підтримувати організації, які вони представляли, незалежно від свого статусу », – уточнюється в тексті.

Представник Гаррі і Меган від їх особи підкреслив, що будь-яка людина може присвятити життя служінню суспільству, так як служіння саме по собі «універсально». Ці слова викликали обурення принці Вільяма.

«Ти не можеш відповідати королеві – це просто неприпустимо», – цитують наближених королівської сім’ї журналісти.

Раніше повідомлялося, що британська королева Єлизавета II не планує позбавляти Гаррі титулу «принц». Крім того, Гаррі і його дружина Меган Маркл як і раніше є герцогом і герцогинею Сассекському. Ці титули були подаровані їм в якості весільного подарунка.

Нагадаємо, що принц Гаррі і Меган Маркл перестали виконувати обов’язки членів британської королівської сім’ї з 1 квітня 2020 року. Щоб отримати право переїхати в США, працювати і займатися підприємницькою діяльністю, їм довелося відмовитися від звернення «Ваша королівська високість», держфінансування і торгової марки Sussex Royal.

Через рік вони втратили статус покровителів ряду установ і благодійних організацій, а у принца відібрали почесні військові титули, в тому числі звання генерал-капітана Королівської морської піхоти Великобританії.

Після укладення договору з відеосервісом Netflix Гаррі і Меган досягли фінансової незалежності від королівської сім’ї. 14 лютого подружжя повідомила, що чекає на другу дитину.

Читайте також:

“Кожна дитина, що захворіла, заслуговує отримати все щонайкраще для одужання”, – Тарас Мельник, Прикарпаття (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено