Івано-Франківськ

“Буковель” та “іноземні туристи” винні у тому, що Прикарпаття палає від коронавірусу

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що причиною спалаху коронавірусу на Прикарпатті стали іноземні туристи і гірськолижний курорт "Буковель".

Про це повідомляє УП, пише ПІК.

“Ми очікували, що (нова хвиля COVID-19) буде 5-10 лютого, але вона почалася трошки пізніше… За підрахунками пана Ляшка, нашого санітарного лікаря, це дав Буковель і саме іноземні туристи. І далі почало розходитися через місцеве населення, але ми тримаємо уже цю ситуацію”, – сказав Тимошенко.

Він додав, що з киснем на Прикарпатті проблем взагалі немає, область забезпечена киснем, як і всі інші області.

Тимошенко запевнив, що ситуація на контролі і це питання через кілька днів ймовірно “буде знято”.

За його словами, близько 60% туристів “Буковелю” цьогоріч іноземці.

Нагадаємо:

  • Івано-Франківська область є лідером антирейтингу за добовим приростом хворих на COVID-19. В області переповнені лікарні, передбачені для пацієнтів із коронавірусом. На Прикарпатті запровадили карантинні обмеження “червоного рівня” епідемічної небезпеки.
  • В Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях на тиждень призупинять роботу розважальної інфраструктури й всіх закладів громадського харчування.
  • Там же через загострення епідеміологічної ситуації з коронавірусом державна служба з надзвичайних ситуацій розгорнула мобільний шпиталь для хворих на COVID-19.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено