Івано-Франківськ

У Болехові зірвали сесію міської ради (ФОТО)

Сьогодні, 23 лютого мала відбутися чергова п’ята сесія Болехівської міської ради.

У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання. Близько півсотні медичних працівників вторинної ланки медицини заблокували трибуну та не дали можливості відкрити засідання. Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

Одне з питань порядку денного, яке планували розглянути, – про передачу майна комунального закладу охорони здоров’я, в якому надається вторинна медична допомога, в оперативне управління комунального закладу  первинної медичної допомоги.
“Документом пропонувалося вилучити з оперативного управління КНП “Болехівська центральна міська лікарня” та передати в оперативне управління КНП «Центр первинної медичної допомоги» для здійснення повноважень три кабінети приміщення поліклінічного відділення КНП “Болехівська ЦМЛ” на першому поверсі будівлі”, – йдеться у повідомленні.
Проєкт рішення, зокрема, передбачав, що Болехівська лікарня до 15 березня повинна передати кабінети №28, №29 в оперативне управління КНП «ЦПМД» за актом прийому-передачі. А кабінет №30 передати КНП «ЦПМД» за актом прийому-передачі після облаштування в будівлі, де знаходився фізкабінет, приміщення для роботи лікарсько-консультативної комісії (ЛКК).
Щоб почути причину таких дій медпрацівників та підстави зібрання міський голова надав слово для виступу Наталії Федориці, яка погодилася представляти інтереси лікарів. Але дізнавшись, що її виступ не транслюється онлайн на офіційній сторінці міської ради та у соціальній мережі Фейсбук, відмовилась від виступу.
Лікарі вторинної ланки медицини продовжували блокувати роботу чергової сесії Болехівської міської ради. Тому міський голова Іван Яцишин оголосив, що засідання сесії не може проводитися у такому режимі, з порушенням карантинних протиепідемічних вимог та переноситься. 
Та чи дійдуть згоди медики та місцева влада у вище вказаному питанні …
У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання. У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання. У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання. У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання. У Болехові не вдалося розпочати пленарне засідання.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено