Івано-Франківськ

На Західну Україну насувається весна: прогноз на 24 лютого

Мешканці Західної України будуть тішитися теплом та сонячною погодою, то на сході стовпчики термометрів покажуть мінусову температуру.

ukraine 7

На Західній Україні сонце лише інколи ховатиметься за хмарами, але опадів синоптики не прогнозують. Водночас через мінусові температури вночі у західних регіонах можливе замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

Температура повітря становитиме +7…+9 градусів.

На Прикарпатті 24 лютого: хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3..+2 градусів, вдень +6…+11.

По місту Івано-Франківську: температура повітря вночі 0…-2 морозу, вдень +9…+11 тепла. Тиск – 748 мм. рт./ст., вологість – 95 %.

Додамо, що внаслідок підвищення температури повітря та поступового сніготанення на річках області спостерігались незначні підйоми рівнів води в межах 1-6 см. На р. Бистриця Солотвинська – м. Івано-Франківськ рівень води нижчий свого мінімального багаторічного значення на 3 см.

Льодові явища спостерігались у вигляді заберегів, льодового покриву з ополонками, шугоходу, неповного льодоставу  та суцільного льодоставу на р. Свірж-с.Букачівці. 

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено