Івано-Франківськ

Новий будівельний сезон: тривають роботи на дорозі М-12 Стрий – Кропивницький – Знам’янка (ФОТО)

Підрядне підприємство розпочало з ремонту одразу двох мостових переїздів на автошляху М-12 на об’їзній Рогатина та неподалік села Пуків.

Новий будівельний сезон:  на Прикарпатті в межах Рогатинської громади підрядне підприємство 24 лютого продовжило розпочатий у минулому році капітальний ремонт дороги майбутньої швидкісної траси М-30 Стрий – Ізварине, неподалік межі з Тернопільською областю.

Дорожники розпочали роботу з ремонту одразу двох мостових переїздів на автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Тут зняли старе асфальтобетонне покриття. А невдовзі демонтують бетонні консолі та перила, щоб замінити їх на нові. Зі встановленням відповідного температурного режиму на цих мостах влаштують нову бетонну основу, гідроізоляцію та асфальтобетонне покриття”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що 23 лютого на Президентському форумі “Україна-30” голова Державного агенства автомобільних доріг України “Укравтодор” Олександр Кубраков презентував флагманський проект до 30-річчя Незалежності України – фактично нову дорогу М-30 “Стрий – Ізварине”, яка об’єднає діючі на сьогодні дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ і стане найпотужнішим швидкісним транспортним коридором країни завдовжки 1400 км між західними і східними областями України.

Немає опису світлини.

May be an image of дорога

May be an image of природа та дорога

May be an image of просто неба

Читайте також у ПІК:

“Червона зона” в дії: на Прикарпатті активізувалися карантинні обмеження (ПЕРЕЛІК) 

“Мале Карпатське коло” включили до програми “Велике будівництво” 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено