Івано-Франківськ

Вибір ПІК №33: кіно і книга

Щовихідних ми радимо читачам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

af7d7efc a968 4964 ba13 be9cc9ed07cc scaled 1 1 1 1

Кіно

“Втеча із Преторії” – фільм 2020 року режисера Френсіса Аннана.

Побег из Претории» (2020): мнение о фильме | КиноФайлы | Яндекс Дзен

Фільм засновано на реальних подіях. У країні діє режим апартеїду. Двоє білих південноафриканців за розповсюдження агітаційних брошур потрапляють за ґрати. Вони опиняються у Центральній в’язниці Преторії. Проте чоловіки переконані у своїй правоті й не бажають залишатися в тюрмі. Разом із такими ж, як і вони, політв’язнями, планують втечу.

Побег из Претории»: новый фильм с Дэниэлом Рэдклиффом - MainStyles.ru

Апартеїд — офіційна політика расової дискримінаціїсегрегації та гноблення, яку впродовж 19481991 рр. проводили правлячі кола Південно-Африканської Республіки проти місцевого чорношкірого населення, а також переселенців з Азії.

Книга

“Я бачу вас цікавить пітьма” – Павлюк Ілларіон.

pavlyuk

Історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій.

Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати… У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут…

Цікавого вам читання та перегляду!

З вами Надя Дзінько

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено