Івано-Франківськ

На Донбасі підірвали авто з українськими військовими

Один український воїн отримав бойове поранення, ще вісім - бойове травмування.

На Донбасі протягом доби бойовики тричі обстріляли підрозділи українських військових. Крім того,  сьогодні 1 березня, ввечері авто з українськими бійцями підірвалося на невідомому пристрої. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в Facebook, пише ПІК.

а Донбасі протягом доби бойовики тричі обстріляли підрозділи українських військових.

Недалеко від населеного пункту Водяне бойовики вели прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, на цьому ж напрямку на невідомому вибуховому пристрої підірвався військовий автомобіль.

“Захисників оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надають належну медичну допомогу військові лікарі. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються”, – повідомляють в штабі.

Також повідомляється, що біля Богданівки окупанти здійснили прицільний обстріл позицій ООС з автоматичного станкового і ручних протитанкових гранатометів. На ворожі обстріли у відповідь українські військові відкривали вогонь.

Читайте також у ПІК: 

Коронавірус та війна на Донбасі: що пророкують прикарпатські мольфари (ВІДЕО) 

На Донбасі за добу друга втрата 11 лютого українська армія втратила двох бійців. 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено