Івано-Франківськ

У Тлумачі відновлять роботу інфекційного відділення лікарні (ФОТО)

В місті провели зустріч з питання відновлення інфекційного відділення Тлумацької центральної міської лікарні, яке потребує ремонту.

У Тлумачі в суботу, 27 лютого, за участю міського голови Ігоря Петрука відбулася робоча зустріч з головним державним санітарним лікарем Івано-Франківської області Русланом Савчуком,  депутатом Верховної Ради України VІІІ демократичного скликання Володимиром Шкварилюком та в.о. директора КНП “Тлумацька центральна міська лікарня” Іваном Бойчуком. Про це повідомляє Тлумацька міська рада, пише ПІК.

У Тлумачі знову запрацює інфекційне відділення лікарні.

“Головною метою зустрічі було обговорення питання про відновлення роботи інфекційного відділення КНП “Тлумацька центральна міська лікарня”, яке вкрай необхідне тепер в умовах епідемії гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом COVID-19″, – йдеться у повідомленні.

На даний момент приміщення потребує проведення капітального ремонту, а саме: перекриття даху, заміну віконних та дверних блоків, заміну мереж водовідведення та водопідведення,  капітального ремонту внутрішньої частини приміщення.

Відповідні листи про виділення коштів на проведення капітального ремонту інфекційного відділення лікарні надіслали секретарю Ради національної безпеки і оборони України О. Данілову, міністру охорони здоров’я України М. Степанову, заступнику міністра охорони здоров’я України, головному державному санітарному лікарю України В. Ляшку та голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації А. Бойчуку.

У Тлумачі знову запрацює інфекційне відділення лікарні. У Тлумачі знову запрацює інфекційне відділення лікарні. У Тлумачі знову запрацює інфекційне відділення лікарні.

Читайте також у ПІК:

В Україні запрацював сайт для запису на вакцинацію від COVID-19  

Прикарпаття: огляд головних подій тижня (22.02 – 28.02) – ФОТО 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено