Івано-Франківськ

На сесіях Бурштинської міськради вже не буде вигуків – за, проти, утримався!

В рамках міської програми "Відкрите місто - влада для людей" нарешті придбали електронну систему поіменного голосування.

155982408 3990805300979670 7587021960043034454 o scaled

На сесіях Бурштинської міськради депутати до цього часу голосують… вслух, з голосу. “За”, “Проти” чи “Утримався” записують у протокол пленарного засідання і з паперу підраховують результат. Це займає надто багато часу, але в бюджеті не було коштів на придбання сучасної  системи голосування. Та вчора, 2 березня, на І пленарному засіданні 9 сесії міської ради  прозвучала оптимістична інформація, пише ПІК з посиланням на повідомлення ради у Фейсбук.

“Секретар ради Роман Іванюк доповів про те, що в рамках міської програми “Відкрите місто – влада для людей” придбано електронну систему поіменного голосування, що суттєво пришвидшить роботу депутатів на засіданнях сесії. Для того, щоб розпочати користуватися даною системою, рада внесла відповідні зміни до Регламенту Бурштинської міської ради”, – йдеться у повідомленні.

Чи дорого коштує апаратура, міськрада не повідомляє.

Зазначимо, під час 9-ї сесії, депутати прийняли, зокрема, Програму фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Бурштинської міської ради на 2021-2025 роки, яка спрямована на проведення на території громади загальнодержавних, районних та міських свят, створення відповідного іміджу при налагодженні ділових та культурних зв’язків, зміцнення авторитету Бурштинської міської ради.

Читайте також:

На Бурштинській ТЕС відключили енергоблок: чи надовго

Стало відомо, як записатися в чергу на щеплення проти COVID-19 в Україні (ІНФОГРАФІКА)

У Коломиї на 11 гривень підвищили ціну на воду

У жанрі ню: «Укрпошта» вперше пропонує українцям серію марок оголеного живопису (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено