Івано-Франківськ

Долина підписала угоду про співпрацю з Прикарпатським університетом (ФОТО)

Угоду про співпрацю між Долинською міською радою та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника підписали в онлайн-режимі.

Немає опису.

Ініціатором спільної роботи стала Долинська міська рада і відбувається вона в рамках реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, державних і регіональних програм освіти в Україні та інших.

Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

«Дякуємо за підтримку нашої ініціативи. В майбутньому вбачаємо співпрацю у багатьох сферах: це і проходження практики студентів, і проєктна діяльність, розвиток туризму та багато інших моментів. Це досить знакова подія на старті нашої каденції. Я переконаний, що наша співпраця буде плідною і корисною для всіх», – зазначив міський голова Іван Дирів.

Підписання угоди – це не тільки формальна сторона, але й початок важливих справ, — зазначив ректор Прикарпатського університету імені В. Стефаника Ігор Цепенда.

«Перші кроки, які зроблені університетом, зокрема нашим проєктним офісом «Агенти змін» засвідчують, що найкраще – це працювати в напрямку маленьких грантів, які спрямовані на отримання коштів на розвиток територіальної громади в нових умовах, а саме коштів Європейського союзу», — зауважив ректор.

Ігор Євгенович переконаний, що потенціал Долинської ТГ – унікальний, оскільки Бойківщина – не розкрита у своєму багатобарв’ї:

«Є з одного боку великий потенціал, а з іншого – величезний масив культурної спадщини, і на це також треба звертати увагу. Радію, що Іван Ярославович прийняв це рішення, тож в такому доброму тандемі — університет і Долинська громада – будемо успішно реалізовувати ті завдання, які сьогодні стоять і перед територіальною громадою, і перед університетом», – сказав Ігор Євгенович.

Довідково:

Даною угодою пропонується удосконалення організації та якості спільної роботи фахівців, співпраця у розробці спільних наукових і дослідних ініціатив, проведення досліджень, надання консультаційних послуг, кооперація у впроваджені інновацій, забезпечення якості професійно-практичної підготовки студентів, організація навчальної, виробничої та переддипломної практик та консультаційної роботи з підготовки стратегії розвитку громади, підготовки та подання проєктів з актуальних питань розвитку громади, організація та проведення тренінгів, консультаційно-інформаційних та інших заходів щодо підвищення кваліфікації та багато іншого.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено