Івано-Франківськ

Українські військові впродовж доби відкривали на Донбасі вогонь

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.

128451 1 large scaled

Українські військові сьогодні, 12 березня, рішуче реагували на дії російсько-окупаційних військ , йдеться у вечірньому  зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, пише ПІК

Протягом поточної доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «ПІВНІЧ», у передмісті населених пунктів КАТЕРИНІВКА та ПІВДЕННЕ, окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «СХІД», поблизу СТАРОГНАТІВКИ, збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів, а біля селищ ТАРАМЧУК та ПІСКИ– ще й зі стрілецької зброї.

Неподалік населеного пункту ГНУТОВЕ, загарбники вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а у передмісті ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї – з ручних протитанкових гранатометів. У цьому ж напрямку було помічено інженерні обладнання позицій військ противника.

На дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Читайте також:

На Сході України вчора загинув український військовий

Стало відомо, як загинули троє українських бійців на сході України

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено