Івано-Франківськ

Стало відомо, коли Болгарія цьогоріч відкриється для туристів

Старт літнього туристичного сезону в країні запланований на 1 травня.

Болгарія від 1 травня розпочинає туристичний сезон-2021. Утім, цьогоріч у зв’язку з пандемію на відпочивальників чекають нові правила, зокрема, проходження “зеленого коридору”.

Про це розповіла міністерка туризму Болгарії Мар’яна Ніколова у Facebook.

Вона зазначила, що країна зможе розпочати у травні новий літній сезон, якщо буде дотримано всіх карантинних умов. Також для туристів, які їхатимуть до Болгарії на відпочинок, імовірно, запровадять варіант “зеленого коридору”, який підтримує країна.

Ця ініціатива, як пояснив міністр охорони здоров’я Болгарії Костадин Ангелів, дозволить відвідувати Болгарію тим, хто вже перехворів коронавірусом і має антитіла, тим, хто вакцинувався, і тим, хто має негативний ПЛР-тест.

Від 1 травня Болгарія відкриє новий туристичний сезон за конкретними правилами і заходами в місцях для проживання та харчування. Будуть травневі свята, тому ми повинні забезпечити передбачуваність в роботі туристичної галузі. Ми теж чекаємо на великодні свята, наших гостей з сусідніх країн. З органами охорони здоров’я розроблені і узгоджені вимоги до в’їзду туристів до країн“, – йдеться в повідомленні.

Крім того, Ніколова додала, що уряд країни підтримує потенційне впровадження Євросоюзом “сертифікату про стан здоров’я”. Посадовиця уточнила, що рішення щодо документу повинні ухвалити поточного тижня.

Нагадаємо, в Італії на Великодні свята введуть локдаун

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено