Івано-Франківськ

У Долині чоловік викрав автомобіль (ФОТО)

Поліцейські Івано-Франківщини спільно з львівськими колегами затримали викрадача автомобілів.

May be an image of одна або кілька осіб

Поліцейські викрили зловмисника, який викрав автомобіль в Долині та намагався втекти в сусідню область. За декілька годин автомобіль вдалося розшукати, а зловмисника затримати. Крім того, правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення ще одного викрадення на території Івано-Франківська.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

14 березня до поліції звернувся 37-річний мешканець Долини, який повідомив, що його автівку «ВАЗ», яка була припарковані у дворі, викрали.

Поліцейські розпочали встановлювати місцеперебування автомобіля та зловмисника, опитали мешканців будинку, встановили можливих свідків, визначили можливі шляхи виїзду з населеного пункту та подальші напрямки його руху.

Одразу орієнтували наряди патрульної поліції Івано-Франківської та сусідніх областей.

“Невдовзі працівники патрульної поліції Львівській області зупинили автомобіль. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік підозріло себе поводить і нервує, жодних документів на транспортний засіб немає. Стало зрозуміло, що це саме той викрадений автомобіль, який розшукують”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля перебував 21-річний мешканець Івано-Франківська, який уже неодноразово судимий за вчинення кримінальних правопорушень.

Львівські інспектори одразу повідомили про подію прикарпатських поліцейських.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), невдовзі суд обере запобіжний захід.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено