Івано-Франківськ

Івано-Франківщину знову віднесли до “червоної” карантинної зони

У "червоній" зоні перебувають чотири області - Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька.

Івано-Франківщину залишають у “червоній” зоні. Такі дані надає МОЗ, пише Укрінформ.

В помаранчевій зоні знаходяться 10 регіонів – Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області.

Показник госпіталізацій хворих із COVID-19 перевищено у 8 регіонах – в Києві, Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Миколаївський, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Немає опису.

Найвищий показник госпіталізацій у Вінницькій області – 122,5 на 100 тис. населення та у Івано-Франківській області – 122, 3. Найвищий показник завантаженості ліжок з киснем станом на 15 березня у Закарпатській області – 67,9% (при визначеному показнику 65%).

Також високий рівень зайнятості ліжок з киснем у Івано-Франківській області – 66,5%, у Житомирській області – 62,9,6%. В Києві станом на 15 березня завантаженість ліжок з киснем становить 63,7%.

До слова, “червоний” рівень епідемічної небезпеки визначається рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС з ініціативи міністра охорони здоров’я протягом 48 годин. Рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС набуває чинності не раніше ніж через два дні з дати його оприлюднення. Рішення щодо скасування “червоного” рівня приймається у разі досягнення регіоном усіх показників протягом не менш ніж п’яти днів поспіль.

Читайте також у ПІК:

Коронавірус: в яких районах Прикарпаття найменше хворих 

Вакцинація: на Прикарпатті за добу зробили 490 щеплень​​

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено