Івано-Франківськ

У США студент зібрав гроші для свого вчителя, який через пандемію став безпритульним

Хосе розповів, що він досі не може повірити в те, що сталося. Тепер колишній вчитель планує допомагати іншим.

У США студент зібрав гроші для свого вчителя, який через пандемію став безпритульним

У каліфорнійському місті Фонтана 21-річний студент Стівен Нава випадково зустрів на вулиці свого колишнього вчителя Хосе Вільярруела, який втратив роботу через пандемію та став безпритульним.

Як пише Fox 11, студент бачив свого викладача, який весь час сидів у машині майже кожен день, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

Виявилося, що 77-річний Вільярруел став безпритульним і був вимушений жити у своєму автомобілі. Раніше він працював учителем на заміну. Коли почалася пандемія і школи перейшли на дистанційну форму навчання, Хосе втратив роботу. Він вийшов на пенсію, але виплат йому вистачило ненадовго, оскільки були борги. Чоловік розповів, що за довгий час вже встиг адаптуватися до життя в автівці, “яка була для нього і спальнею, і їдальнею”.

Стівен дав колишньому вчителю 300 доларів (понад 8 тисяч гривень), а потім пішов додому і відкрив збір коштів на краудфандинговій платформі GoFundMe. Він розповів про історію Хосе Вільярруела у всіх соцмережах. Хлопець сказав, що він був вдячний вчителю, який допоміг йому покращити оцінки.

“Сила соціальних мереж зараз настільки велика, що іноді нам потрібно використовувати її на благо, а не на шкоду”, — пояснив Нава.

Студенту вдалося зібрати для свого вчителя 27 тисяч доларів (понад 745 тисяч гривень). Чек Вільярруелу вручили в день його народження на святі, яке відбувалося в Громадському центрі для літніх людей. Туди колишнього вчителя і його учнів запросив мер Фонтани, який дізнався про цю історію.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено