Івано-Франківськ

Блаженніший Святослав вакцинувався від коронавірусу

Вчора, 16 березня вакцину від ковіду отримали релігійні діячі.

Блаженніший Святослав зазначив, що під час вакцинації варто зважати на три принципи: вакцинація має бути добровільною, безпечною та доступною. Про це сказав Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав під час брифінгу після вакцинації релігійних діячів у Києві, повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Блаженніший Святослав вакцинувався від коронавірусу

Власним прикладом долучитися до вакцинації вірян закликали Верховний Архієпископ Києво-Галицький, Глава Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав (Шевчук) та Архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря Лаврентій (Живчик) (Православна Церква України).

“Від імені релігійних діячів ми є вдячними, що бодай залишковою вакциною нам дали можливість отримати захист від цієї хвороби. Бажаю всім бути здоровими, щоб навіть за допомогою вакцинації ми чимшвидше побороли недугу, щоб більше вона не поширювалася і не забирала життя нашим рідним і близьким. Нехай наша сьогоднішня подія буде кроком до перемоги над цим невидимим ворогом”, – зазначив Блаженніший Святослав.

Відповідаючи на запитання про те, чи він особисто не мав сумніву перед вакцинуванням, Блаженніший Святослав сказав: “Непоганою ознакою є сумнів, бо хто не сумнівається, той не рухається вперед і не шукає істини. Віруюча людина має право на сумнів, тоді вона має причину пізнавати правду і шукати Істину”.

Усі релігійні лідери висловили глибоку вдячність лікарям, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусною хворобою.

Читайте також у ПІК:

Блаженніший Святослав: “Вакцинації не потрібно боятися” 

Відійшов у вічність багатолітній Патріарший Протодиякон Михайло Продиус 

Вакцинація: де в Україні найбільше щеплених​​

Піст і дієта – це різні речі: норми УГКЦ щодо споживання їжі в часі Великого Посту (ФОТО) 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено