Івано-Франківськ

Університет нафти і газу підписав угоду про співпрацю з Долиною (ФОТО)

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підписав угоду про співпрацю з Долинською міською радою.

1

Так, 16 березня міський голова Долини Іван Дирів та його заступниця Мар`яна Табаркевич відвідали університет, щоб співпрацю закріпити офіційним документом.

Про це повідомляє пресслужба університету, пише ПІК.

“Можна започаткувати новий етап в житті як університету, так і громади в освоєнні нафтогазового потенціалу Долинщини новітніми технологіями без шкоди для наступних поколінь. З іншої сторони – це можливість підготовки кваліфікованих фахівців у відповідній галузі, які працюватимуть задля розвитку нашого краю та добробуту громади, підвищення кваліфікації працівників, спільні проєкти, консультації тощо”, – йдеться в повідомленні.

Photo 3%20%284%29

Ректор університету Євстахій Крижанівський, наголосив, що Долина – місто, яке має успішне енергетичне майбутнє.

“Колись – це потужний центр видобутку нафтогазових ресурсів, зараз – це одне з найбільш енергоефективних міст України, яке знаходиться на великому нафтогазовому потенціалі. Якщо будуть проводитись роботи на законсервованих свердловинах, то це дасть можливість вберегти місто, що десятиліттями займалось видобутком нафти, від екологічної катастрофи. Бо технології видобутку, які застосовувались раніше, мають негативні наслідки і прояви”, – зазначив Євстахій Крижанівський.

1

Загалом за умовами договору сторони співпрацюватимуть у галузі навчальної, інноваційної, наукової, проєктної діяльності та енергоефективності. Також співпраця спрямована на розробку спільних наукових ініціатив і проведення досліджень; забезпечення якості професійно-практичної підготовки студентів; реалізацію цільових програм та інших питань, пов’язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування; підготовку та подання проєктів з актуальних питань розвитку громади, організація та проведення тренінгів, консультаційно-інформаційних та інших заходів щодо підвищення кваліфікації та інше.

​​​​​​​2

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено