Івано-Франківськ

На Прикарпатті священники отримали першу дозу вакцини від COVID-19

Згідно з дорожньою картою проведення вакцинації від COVID-19, щеплення відбувається поетапно.

DEM 9861 scaled

На першому етапі вакцинують усіх медиків, які працюють з хворими на коронавірус та учасників ООС.

Про це повідомляє Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, пише ПІК.

“Проте з уваги на необґрунтовану критику в соцмережах єдиної, наявної в Україні індійської вакцини, уряд заохочує до вакцинації публічних, громадських та духовних осіб. Це стає добрим прикладом для всього суспільства, щоб вакцинуватися”, – йдеться в повідомленні.

DEM 9819 scaled

DEM 9824 scaled

Тому сьогодні, 20 березня, використовуючи залишкові дози, медики провели вакцинування від COVID-19 охочим священнослужителям Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Я вакцинувався і почуваюся добре. Вважаю, що це дуже важливий крок для кожного суспільно-відповідального громадянина, особливо для священнослужителя, оскільки ми повинні своїми діями показати приклад», – поділився після вакцинації о. Маркіян Букатчук.

DEM 9842 scaled

DEM 9850 scaled

Івано-Франківських душпастирів щепитимуть у 2 тури – 20 та 25 березня. Про те, чому важливо вакцинувати себе та рідних розповіла сімейна лікарка Уляна Шпільчак: «Вакцинація – це єдиний спосіб вберегти себе від тяжкого перебігу, ускладнень та навіть смерті, адже в Україні зараз дуже велика смертність». Вона додала, що священники в особливий спосіб потребують щеплення, адже контактують з великою кількістю людей.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено