Івано-Франківськ

Андрій Іванчук закликав включити до плану вакцинації працівників критично важливих підприємств

Сьогодні під час засідання Верховної Ради народний депутат Андрій Іванчук звернувся до міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

З пропозицією включити до плану вакцинації працівників критично важливих підприємств, адже досі цього зроблено не було.

Про це повідомляє Дзеркало медіа, пише ПІК.

“Ми визначилися з першочерговою категорією людей, які підпадають під першу хвилю вакцинації. Але урядом до сьогоднішнього дня не розроблено перелік підприємств критичної інфраструктури, підприємств з техногенним впливом і техногенною небезпекою, які працюють і круглодобовому режимі роботи, а також підприємств, які забезпечують сьогодні країну медичним киснем, засобами захисту і всім іншим необхідним для боротьби з пандемією”, – сказав Іванчук.

Андрій Іванчук наголосив, що його виступ можна вважати депутатським запитом, а прем’єр-міністру негайно доручити Міністерствам економіки та охорони здоров’я визначитися з переліком критично важливих підприємств стратегічної інфраструктури з безперебійним циклом роботи.

“Якщо в нас не буде кисню, електроенергії та інших надважливих ресурсів, нам не буде чим боротися з пандемією. Чекаю на швидку реакцію”, – наголосив Іванчук.

Максим Степанов, своєю чергою, погодився, що досі цього передбачено не було і пропозиція Андрія Іванчука є слушною:

“Дійсно, у плані вакцинації виділенню в окремий етап цих працівників не передбачали. Але я думаю, що є слушність у вашій пропозиції. Впевнений, що мої колеги визначаться щодо підприємств, які є надважливими для функціонування нашої держави, і ми приймемо відповідне рішення щодо змін до плану вакцинації”.

Нагадаємо, в Україні починається другий етап вакцинації.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено