Івано-Франківськ

Вісім “червоних” зон і 11 “помаранчевих”: МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони, згідно з яким до червоної зони епіднебезпеки віднесено Київ та 7 областей.

Згідно з інформацією МОЗ України, у червоній зоні перебувають Київ та Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Одеська, Сумська, Чернівецька, повідомляє ПІК із посиланням на “Укрінформ”.

У помаранчевій зоні знаходяться 11 регіонів – Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

5812

Показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 14 регіонах, зокрема в Києві, Вінницькій, Дніпропетровській Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київська, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Так, при визначеному показнику рівня госпіталізацї в 60 на 100 тис. населення, у Києві цей показник станом на 21 березня складає 109,9.

Найвищий показник госпіталізацій в Вінницькій області – 132,1 на 100 тис. населення, у Івано-Франківській області – 104,4, у Житомирській області – 115,3.

Найвищий показник завантаженості ліжок з киснем станом на 21 березня у Києві – 74,3%, Житормирській області – 69% (при визначеному показнику 65%).

Нагадаємо, Уряд розробить алгоритм “карантинних” компенсацій підприємцям.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено