Івано-Франківськ

Найближчими днями по всій Україні можуть початися перебої з опаленням

У компанії зазначили, що 56 підприємств теплоенергетики не виплатили "Нафтогазу" 820 млн грн за газ на квітень.

Станом на 25 березня 56 підприємств теплоенергетики не виконують жодну з вимог для отримання газу в рамках спецзобов'язань / фото УНІАН Володимир Гонтар

Борги виробників теплової енергії ставлять під загрозу стійке проходження опалювального сезону в окремих населених пунктах 15 регіонів, пише ПІК з посиланням на УНІАН.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби НАК “Нафтогаз України”.

Зазначається, що станом на 25 березня 56 підприємств теплоенергетики не виконують жодну з вимог для отримання газу в рамках спецзобов’язань. Для постачання газу у квітні ці компанії мають заплатити понад 820 млн грн.

“Нафтогаз” завчасно публікує перелік критичних боржників, щоб жителі кожної області могли перевірити, чи входить в нього місцеве підприємство ТКЕ”, – сказано в повідомленні.

За інформацією пресслужби, щоб убезпечити своїх клієнтів і успішно відпрацювати весь опалювальний сезон, виробники тепла мають виконувати обов’язкові умови постачання газу, передбачені постановою Кабінету Міністрів від 19 жовтня 2018 року №867.

“Нафтогаз” закликає тепловиробників, які не дотримуються вимог законодавства для отримання газу на пільгових умовах, привести свої розрахунки до належного рівня.

“Забезпечення теплом українців в опалювальний сезон – важливе завдання. Тому група “Нафтогаз” максимально йде назустріч всім зацікавленим сторонам і очікує від виробників тепла такого ж відповідального ставлення до їх зобов’язань”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено