Івано-Франківськ

Президент запитав у Василя Вірастюка про причини спалаху COVID-19 на Прикарпатті (ФОТО)

Володимир Зеленський покликав Вірастюка на нараду щодо вакцинації на Франківщині.

6e50f9d f5db346cb523302f4360134f18216b89 1616694013 extra large

Президент України Володимир Зеленський провів онлайн нараду щодо перебігу вакцинації проти COVID-19 та готовності медичної системи на Прикарпатті, на яку запросив кандидата у парламент від “Слуги народу” Василя Вірастюка, повідомляє з посиланням на Офіс Президента  Українска правда, пише ПІК.

“Окрім Вірастюка на нараді були присутні голова ОДА Андрій Бойчук та голова Надвірнянської об’єднаної територіальної громади Зіновій Андрійович. Зеленський у них поцікавився, зокрема, рівнем обізнаності місцевих мешканців щодо важливості щеплення”, – йдеться у повідомленні.

Кандидат від “слуг” сказав президентові, що спалах заражень коронавірусом у регіоні спричинений “високою активністю місцевого населення на свята та значною кількістю туристів”.

В Офіс Президента такаж повідомили, що Вірастюк “порушив питання компенсації збитків малому та мікробізнесу” через карантин.

Нагадаємо, що 28 березня відбудуться довибори у Раду в окрузі №87 на Івано-Франківщині, оскільки колишній нардеп “Слуги народу” Зіновій Андрійович від цього округу став міським головою міста Надвірна.

Серед кандидатів на мандат – Вірастюк від президентської партії.

Читайте також:

В Україну прибула китайська вакцина Sinovac (ФОТО)

26 березня 2021: треба напитися джерельної води

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено