Івано-Франківськ

На Львівщині медики закликають владу посилити карантинні обмеження (ВІДЕО)

Медики просять продовжити карантин до кінця квітня, а також посилити контроль за дотримання карантинних обмежень.

На Львівщині катастрофічна ситуація із захворюваністю на коронавірус. Керівники міських лікарень, зокрема лікарні швидкої медичної допомоги, 8-ї та 5-ї лікарень, звернулися до міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького з проханням продовжити карантин. Про це повідомляє Львівська міська рада, пише ПІК.

“Свою позицію лікарі пояснюють тим, що значно збільшилась кількість пацієнтів, зокрема з важким перебігом коронавірусної хвороби, які потребують госпіталізації у медичні заклади”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за останню добу до медичних закладів поступило 45 людей з коронавірусом, виписано — 6. Загалом у стаціонарах з пневмоніями перебуває 980 осіб: 899 з них має Covid-19, 71 — у реанімації, 29 людей підключено до апаратів ШВЛ.

Зараз по міських лікарнях облаштовано 1500 ліжок для лікування хворих на коронавірус, і місто працює над розгортання додаткових резервних ліжок. Зокрема, планують облаштувати ще близько 1000 додаткових ліжок, з них найбільше — в лікарні швидкої медичної допомоги.

В одному із відеозвернень медсестра Львівської лікарні закликає людей не виходити з дому без необхідності, бо це вже не жарти… Люди “згорають” на очах.

Читайте також у ПІК:

Львівщину віднесли до “червоної” карантинної зони 

У Львівському медичному коледжі розгорнули 100 ліжок для хворих на COVID-19 

Covid-19 у Львові: кожного дня люди стоять у черзі, щоб здати тест (ВІДЕО) 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено