Івано-Франківськ

У Єгипті з’явилися нові українські трамваї

У північному єгипетському місті Александрія представили останні сім з 15 нових трамваїв українського виробництва.

У Єгипті з'явилися нові українські трамваї

Як повідомляє Egypt Independent, голова Управління громадського транспорту Олександрії Мохамед Закарія розповів, що загальна кількість замовлених і вироблених в Україні трамваїв становить 15, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

Він додав, що до січня 2020 року були введені в експлуатацію вісім трамваїв, тоді як нині в експлуатацію вводять інші сім трамваїв. Проїзд у них коштуватиме 5 єгипетських фунтів, що складає майже 9 гривень. Водночас подорожі деякими маршрутами складатимуть 7 фунтів — 12,5 гривень.

Трамваї українського виробництва оснащені кондиціонерами, мають скляні вікна й систему безпеки пасажирів, що запобігає відкриванню дверей до повної зупинки транспортного засобу. Трамваї обладнані системою пожежної сигналізації та спроєктовані так, щоб не рухатися, поки пасажири не вийдуть з вагона, не почнеться посадка і не закриються двері.

Трамвай

Трамваї також оснащені звуковими й візуальними повідомленнями для пасажирів про наступну станцію й звуковим попередженням для пасажирів про закриття дверей, а також внутрішнім радіоприймачем для зв’язку між водієм, кондуктором та пасажирами під час надзвичайної ситуації та зовнішнім радіоприймачем для оголошення на різних станціях.

Колеса також оснащені гнучкою гумовою системою, щоб трамвайні вагони залишалися відносно тихими під час руху, а пасажири могли переглядати інформацію про зупинки й маршрутах на електронній панелі приладів всередині й зовні трамвая. За словами Закарія, трамваї можуть проїхати без електричного струму до 1,5 км.

Суспільне звернулося за коментарем до міністра інфраструктури Владислава Криклія, аби дізнатися, коли такі трамваї курсуватимуть українськими дорогами.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено