Івано-Франківськ

Вибори у 87 окрузі: бюлетені з 14 дільниць перерахують

Частину через пошкодження цілісності упаковки, а частину -  неналежне маркування пакетів з виборчою документацією.

Вибори у 87 окрузі: окружна виборча комісія відправила 14 дільничних виборчих комісії на повторний підрахунок голосів, повідомляє Громадянська мережа “ОПОРА”.

Вибори у 87 окрузі: окружна виборча комісія відправила 14 дільничних виборчих комісії на повторний підрахунок голосів,

“Причиною даного рішення комісії стало пошкодження цілісності упаковки, а частину з неналежного маркування пакетів з виборчою документацією, що має певні сумніви. Зокрема, на деяких пакетах було відсутнє прізвище члена ДВК, а був лише підпис, на деяких був відсутній напис “виборчі бюлетені”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вночі 30 березня в місті Надвірній з’явилось повідомлення про замінування ОВК по 87-му виборчому округу. Там тривав підрахунок голосів проміжних виборів, що відбулись 28 березня. Проте інформація не підтвердилася. 

Частина членів ОВК вийшла, інша частина у кількості 10 людей в той час залишилась у приміщенні для голосування. Це мінімальна необхідна кількість членів комісії для повноважного проведення засідання.

Крім того, пізно вночі з засідання пішов голова окружної виборчої комісії та системний адміністратор, у яких погіршилось самопочуття. Деякий час ОВК була без системного адміністратора, оскільки інший працівник вже хворів з дня голосування. Втім, вночі на прохання членів ОВК, цей працівник вийшов на роботу замість свого колеги, який пішов.

Додамо, що центральна виборча комісія станом на день 30 березня опрацювала 67,52% протоколів виборчих комісій з одномандатного виборчого округу № 87. За підрахунками лідером виборчих перегонів на Прикарпатті залишається представник політичної партії «Слуга народу» Василь Вірастюк. Водночас Штаб Олександра Шевченка з посиланням на результати паралельного підрахунку голосів оголосив, що Олександр Шевченко на 192 голоси перемагає Василя Вірастюка. 

Читайте також у ПІК:

Поліція відкрила кримінальне провадження через фейкове замінування адмінбудівлі у Надвірній 

Довибори у Раду: ЦВК опрацювала понад 67% протоколів на Прикарпатті 

Робота Надвірнянської ОВК паралізована: проводять слідчі дії (ВІДЕО)   

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено