Івано-Франківськ

На Франківщину з Буковини “переїхало” тюльпанове поле (ФОТО)

Підприємець, який першим почав садити тюльпанові поля на Буковині, тепер робить це на Прикарпатті.

На Франківщину тепер “перейшло” поле тюльпанів, які до цього часу висаджували в Чернівецькій області. Про це пише “МБ”, передає ПІК.

Тюльпанове поле з Буковини «переїхало» до Франківська: підприємець розповів про причини

Понад два мільйони тюльпанів на гектарі землі Олександр Стратійчук висадив неподалік Івано-Франківська.

Чоловік приїхав із Голландії, де працював тривалий час, і в 2005 році вирішив посадити тюльпанове поле. Це була одна з найпопулярніших весняних фотолокацій Буковини. Але все змінив минулий карантинний рік. 

“Тюльпанове поле — це був досить прибутковий бізнес. У сезон його відвідувало до 10 тисяч людей щодня. Квітнули тюльпани впродовж двох тижнів. Але щоби висадити тюльпанове поле, щороку витрачав понад 20 тис. доларів. Уклав ці гроші і минулого року, а жодного прибутку не отримав”, – розповідає Олександр Стратійчук.

Тюльпанове поле з Буковини «переїхало» до Франківська: підприємець розповів про причини

Тож підприємець вирішив посади тюльпани в сусідній області.

“Я в період карантину часто їздив в Івано-Франківськ і таких жорстких обмежень не бачив. Зрозумів, якщо залишуся ще на рік зі своїм бізнесом у Чернівецькій області, це буде боргова бочка”, – додає Олександр Стратійчук.

Чоловік нікого не звинувачує, каже, що в подібній ситуації опинилося багато підприємців. Але знову садити тюльпанове поле у Чернівецькій області він поки що не планує.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено