Івано-Франківськ

ОВК відновила роботу на 87 окрузі

Новопризначений голова комісії та 18 членів склали присягу.

На Франківщині у 87-му окрузі ОВК відновила роботу, пише ПІК з посиланням на Суспільне Карпати.

Новообраний голова ОВК Андрій Лозинський від партії “Голос” оголосив паузу, щоб провести інвентаризацію протоколів. Також комісія повинна ознайомитися з протоколами і постановами, місцем, де зберігається документація від ДВК.

“Ми хочемо звірити кількість виборчих дільниць, які були прийняті ОВК, кількість дільниць, які були відправленні на уточнення та ті, які були відправленні на перерахунок голосів. Таким чином ми визначимо кількість виборчих дільниць, які необхідно ще прийняти. Ми готові працювати постійно. Є розбіжності щодо кількості виборчих дільниць, які були прийняті окружною виборчою комісією, і кількістю тих, які є на сайті ЦВК. Для цього ми і робимо це уточнення”, — зазначив Андрій Лозинський.

Також він додав, що не може сказати, що ця ситуація є втручанням у виборчий процес. Зараз комісія опрацьовує приблизно 80 протоколів, які раніше прийняла ОВК.

Суспільне запитало члена ОВК Андрія Кур’яна, який впродовж майже двох днів не виходив на зв’язок, про причину його відсутності. На це він відповів так: “Я взагалі залишу це без коментарів. Це моя власна позиція, я маю на це право. Якщо ви хочете почути мої коментарі, взагалі, що відбувалося і так далі, я готовий вам пообіцяти, що це буде після завершення всього етапу, після встановлення результатів і оголошення переможців виборів”.

Нагадаємо, понад добу ОВК в Надвірній не працює, відсутній кворум (ВІДЕО)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено