Івано-Франківськ

Калушанка, яка залишила на вулиці немовля – під домашнім арештом

Калуський міськрайонний суд застосував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту щодо жінки, яка залишила своє немовля на вулиці.

Возможно, это изображение (текст)

Згідно з матеріалами справи, мешканка Калуського району знаючи про власну вагітність, приховувала її від оточуючих і не перебувала на обліку в медичному закладі.

Про це повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Мешканка, маючи можливість звернутись за спеціалізованою медичною допомогою, за нею не звернулась. Жінка одна, у власному будинку народила живу, доношену, без вад розвитку дитину. Надалі жінка загорнула новонароджену дитину в простирадло, віднесла її на територію сусіднього дому та повернулась до свого місця проживання”, – йдеться в повідомленні.

Того ж дня новонароджену дитину на порозі власного будинку побачила мешканка Калуського району, про що повідомила працівників поліції. Калушанка викликала бригаду швидкої медичної допомоги.

Працівники швидкої доставили дитину в КНП «Калуська ЦРЛ», де констатували смерть через загальне переохолодження тіла.

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, слідчий суддя вирішив за необхідне задоволити клопотання та застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном 60 днів та заборонити їй залишати помешкання у встановлений проміжок часу без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено