Івано-Франківськ

РФ готується до “миротворчих дій” на Донбасі: що це означає

Російські дипломатичні представництва за кордоном та ЗМІ отримали завдання бути готовими до висвітлення “миротворчих” заходів.

114613 scaled

РФ готова до широкомасштабних провокацій проти нашої держави, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише ПІК.

За інформацією ГУР МО України, РФ завершує підготовку комплексу заходів, який має на меті спровокувати нашу державу на військову відповідь на ворожі дії окупантів на лінії зіткнення сторін, розширити військову присутность на території так званих ДНР та ЛНР за рахунок введення регулярних підрозділів збройних сил РФ.

“Мотивують це необхідністю захисту в самопроголошених республіках російських громадян (насправді – громадян України, яким примусово протягом останніх років видавали паспорти РФ). Крім того, не виключається спроба просування російських окупаційних військ углиб території України”, – йдеться у повідомленні ГУР МО України.

Також розвідці відомо, шо російські дипломатичні представництва за кордоном та засоби масової інформації отримали завдання бути готовими до висвітлення та роз’яснення світовій спільноті інформації щодо нібито агресивних дій ЗС України та “миротворчих” заходів РФ у відповідь.

До слова, сьогодні, 1квітня, в результаті обстрілу позицій українських військових в районі селища Шуми Донецької області, там де в п’ятницю загинуло чотири бійці ВСУ, поранений військовослужбовець сил ООС.

  • Фото ілюстративне

Читайте також:

В Івано-Франківську вшанували пам’ять загиблих на Сході правоохоронців (ФОТО)

Франківщина та Донеччина вибудовують мости співпраці в інформаційній сфері (ФОТО)

На території Палацу Потоцьких планують розмістити цифровий Музей зброї

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено